Communicatieadvies

Wil je weten hoe je communicatie in kan zetten om jouw doelen te bereiken? InBlik helpt je graag, als sparringpartner of door een communicatieaanpak te maken. Je kunt er dan zelf mee aan de slag of de uitvoering overlaten aan InBlik. 

 

Met content breng je je boodschap over. Heb je een onderwerp, thema of opgave waarover je regelmatig communiceert? Met een contentstrategie kun je op een gestructureerde manier content bedenken, produceren en verspreiden. Vanuit verschillende invalshoeken en gericht op verbinding met jouw doelgroepen. InBlik geeft je graag advies hoe jij een contentstrategie kunt ontwikkelen.

 

Soms heb je tijdelijk communicatieversterking nodig. Bij de uitvoering van een project bijvoorbeeld, of in drukke tijden. InBlik heeft een ruime ervaring als communicatieadviseur, bij de overheid en in het bedrijfsleven.

Tekst en vorm

Vind je het lastig om de goede woorden te vinden voor jouw tekst? Of wil je van je beleidsstuk een aantrekkelijke en lekker leesbare tekst laten maken? InBlik schrijft toegankelijke teksten met de juiste toon en passend bij de stijl van jouw organisatie. Van websiteteksten, nieuwsbrieven, persberichten en folders tot social media berichten.

 

De tekst is belangrijk, maar de vorm ook. Een lange lap tekst zonder opmaak nodigt niet uit tot lezen. InBlik zorgt voor een aantrekkelijke en makkelijke leesbare vormgeving met een duidelijke structuur zoals, koppen, paragrafen, kaders en quotes. Zo is de belangrijkste boodschap in een oogopslag duidelijk en vinden lezers sneller de informatie die ze zoeken.

Verhalen met data

Heb je data die je wil delen, zoals een voortgangsrapportage, kwartaalcijfers of de uitkomsten van een onderzoek? Programma's als Excel bieden een grote keuze aan grafieken en tabellen. Maar ingewikkelde tabellen, 3D-grafieken en een wirwar aan kleuren maken gegevens niet inzichtelijk en begrijpelijk voor de lezer. 

 

InBlik helpt je om complexe informatie te delen. Door data zo te visualiseren dat deze een verhaal vertellen en de juiste boodschap overbrengen aan je publiek.